Apr 30, 2017 Last Updated 4:08 PM, Apr 28, 2017
Γιάννης Σκούφης

Γιάννης Σκούφης

Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Γλυφάδας είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Όπως δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ προσθέτοντας παράλληλα ότι θα πραγματοποιηθούν βελτιωτικές παρεμβάσεις και σε άλλους αθλητικούς χώρους της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του αθλητικού συλλόγου είχε αντικαταστήσει τα στέγαστρα.
 
egata3
  
«Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε τις νέες κερκίδες στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ ολοκληρώσαμε τις ολοκαίνουργιες εξέδρες, με μεγαλύτερη χωρητικότητα και περισσότερη ασφάλεια για τους θεατές» τόνισε στην ανάρτησή του ο κ. Παπανικολάου συμπληρώνοντας τα εξής: «15 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την κατασκευή του κολυμβητηρίου του ιστορικού Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας και για πρώτη φορά έγινε μια τόσο σημαντική για τη λειτουργία του παρέμβαση.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα του αθλητισμού, με πλήθος διοργανώσεων στη Γλυφάδα μας (θυμίζω μόνο το Wings for Life World Run στις 6/5 και την Ημέρα Ποδηλάτου στις 7/5) και μικρά και μεγάλα έργα σε όλες μας τις αθλητικές εγκαταστάσεις».
 
egata1
 
Τη δική του άποψη κατέθεσε και ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Περικλής Δορκοφίκης: 
«Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα του Αθλητισμού.
Παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δράσεις ουσίας και προσφοράς,άθληση για όλους, με ποιοτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους. Η Γλυφάδα επάξια πλέον θεωρείται η αθλητούπολη της Αττικής».
 
Tagged under
Το Let's do it Greece και ο «Αρχέλων» μαζί με μαθητές της πόλης (στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ώρα για δράση και σχολεία» διοργάνωσαν με επιτυχία εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Γλυφάδας.
 
paralias3
 
Ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο., διοργανώνει αγώνα δρόμου τύπου Criterium το επόμενο Σάββατο, 6 Μαΐου με την ονομασία  «1st Glyfada Challenge». Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ε.Ο.Π. για το 2017.
Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας και το πρόγραμμα έχει ως εξής:
10.30’-11.20’ Κατηγορία Μάστερ: 14 στροφές x 2660 μ (37,24 χλμ)
11.30’-12.30’ Κατηγορίες Ανδρών-Ν. Ανδρών: 20 στροφές x 2660 μ (53,2 χλμ)
13.00’  Απονομές
Παράλληλες δραστηριότητες:
10.00’  Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου» στο Παλαιό Δημαρχείο και κάνουμε βόλτα για καλό σκοπό (λαϊκή βόλτα με ποδήλατα).
10.00’-12.00’ Πλ. Εσπερίδων & Πλ. Αγ. Κωνσταντίνου: Μαθήματα spinning από επαγγελματίες εκπαιδευτές.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές με δελτίο ΕΟΠ σε ισχύ για το 2017 με απεριόριστο αριθμό συμμετοχών ανά σωματείο. Το αντίτιμο συμμετοχής για τους αθλητές της κατηγορίας Μάστερ ανέρχεται στα 10 ευρώ και καταβάλλεται στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ως την Τρίτη 2.5.2017 και ώρα 20.00’ στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Στον αγώνα θα υπάρχει κάλυψη με γιατρό του αγώνα.
 
Τη Disco Vinilio που βρίσκεται στο υπόγειο του ξενοδοχείου Emmantina, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 33, στη Γλυφάδα, «χτύπησαν» άγνωστοι διαρρήκτες.
Οι δράστες μπήκαν μέσα παραβιάζοντας την έξοδο κινδύνου και έκλεψαν 100 μπουκάλια με ποτά και 2.700 από ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.
Tagged under

Την Τετάρτη 3 Μαΐου είναι κλειστά τα δημόσια Γυμνάσια – Λύκεια της Νότιας Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αθήνας, με απόφαση της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.
Χορηγήθηκε άδεια απουσίας από τα καθήκοντά τους, στους καθηγητές που υπηρετούν στα σχολεία των δήμων Γλυφάδας, Ελληνικού- Αργυρούπολης, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου και Αγίου Δημητρίου.
Η διευκόλυνση αυτή γίνεται προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λάβουν μέρος στην απολογιστική συνέλευση της Διοίκησης της ΟΛΜΕ, του συνδικαλιστικού οργάνου τους.

Find Us on Facebook