Dec 13, 2018 Last Updated 11:03 AM, Dec 8, 2018

Δ΄ Παιδικός σταθμός Γλυφάδας: Τον λάτρεψαν οι μικροί, τον… ζήλεψαν οι μεγάλοι!

Published in ΓΛΥΦΑΔΑ
Read 3155 times
Rate this item
(1 Vote)
Ένα στολίδι για την πόλη της Γλυφάδας άνοιξε τις πύλες του. Την Πέμπτη (25/5) εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τον Μητροπολίτη κ.κ. Παύλο ο Δ΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στην οδό Πύργου (Ευρυάλη). Οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 100 παιδάκια είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σύγχρονες και οικολογικές. Αποτελούν πρότυπο καθώς είναι οι μοναδικές τέτοιου τύπου στην Ελλάδα.
 
egkainias1
 
egkainias3
 
 
Την εκδήλωση των εγκαινίων παρακολούθησαν εκτός από τα παιδιά και εκατοντάδες γονείς και κάτοικοι της περιοχής, οι αντιδήμαρχοι της πόλης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, καθώς και ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης.       
 
egkainias12
 
egkainias2
 
Η διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της Γλυφάδας κα. Ευαγγέλου στο σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους τονίζοντας ότι στα 32 χρόνια που υπηρετεί στο συγκεκριμένο τομέα, πρώτη φορά θα δουλέψει σ’ ένα τόσο ιδανικό περιβάλλον. 
 
egkainias4
 
egkainias8
 
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσους συνέβαλλαν στην κατασκευή του Δ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού ανέφερε τα εξής:   
«Κάποιες στιγμές στη ζωή μένουν ανεξίτηλες. Σαν σήμερα, το 2014, οι πολίτες με μεγάλη πλειοψηφία μας εμπιστεύτηκαν τις τύχες της Γλυφάδας μας.
Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ζήσαμε μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή: Εγκαινιάσαμε ένα έργο πνοής για τη Γλυφάδα, έναν υπερσύγχρονο, οικολογικό, διεθνών προδιαγραφών παιδικό σταθμό. Ένα έργο με ίδιους πόρους - ο δεύτερος ολοκαίνουργιος παιδικός σταθμός που εγκαινιάζουμε στη δημοτική μας θητεία. Ζήσαμε αυτή τη μέρα μαζί με τα χαμόγελα των γονιών και τον ενθουσιασμό των παιδιών μας, που την έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή!
 
egkainias10
 
egkainias11
 
Προχωράμε με πίστη, με αισιοδοξία και με αγάπη για την πόλη μας. Σε κάθε έργο που κάνουμε, μικρό ή μεγάλο, βάζουμε όλο μας το είναι, βάζουμε την ψυχή μας, κόντρα σε αντιξοότητες και δυσκολίες. Είναι πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα να γνωρίζεις ότι σε καιρούς δύσκολους μπορείς πραγματικά να κάνεις τη διαφορά, ότι μπορούμε να πούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να χαμογελάμε και να οραματιζόμαστε.
Ευχαριστούμε θερμά όλους που εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτό το στολίδι για τη Γλυφάδα μας.
Ευχαριστούμε και ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μαζί ζήσαμε αυτά τα τρία χρόνια, για όλα όσα πιστέψαμε και πετύχαμε.
Συνεχίζουμε».
 
egkainias9
 
egkainias6
 
Μετά από το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, όσοι βρέθηκαν στην οδό Πύργου περιηγήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δ΄Δημοτικού Παιδικού Σταθμού εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Στην αυλή, όμως  του κτιρίου τους περίμενε και μια έκπληξη. Διοργανώθηκε μια γιορτούλα όπου οι ηλικίες δεν έπαιξαν ρόλο.  Τα παιδάκια που μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν στους παιδικούς σταθμούς στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Μάκη Λιούγκα τραγούδησαν για το καλωσόρισμα στο νέο τους σταθμό και άφησαν μπαλόνια στο ουρανό της Γλυφάδας.   
Last modified on Friday, 26 May 2017 11:09

Find Us on Facebook