Jul 12, 2020 Last Updated 8:28 AM, Jul 12, 2020

Λευκοθέα Καβρουλάκη: Εμπιστευτείτε τους νέους ανθρώπους για τη «Γλυφάδα μας»

Published in ΓΛΥΦΑΔΑ
Read 1504 times
Rate this item
(1 Vote)

Η Γλυφάδα άλλαξε ριζικά τα τελευταία χρόνια.  Έγιναν έργα που βελτίωσαν την εικόνα της πόλης…  Αρχιτέκτονας όλων αυτών ήταν ένας νέος άνθρωπος, ο Γιώργος Παπανικολάου. Έγινε ο δήμαρχος όλων των δημοτών κερδίζοντας πόντους σε  όλες τις ηλικίες. Οι  παππούδες και οι γιαγιάδες τον είδαν σαν γιο τους ενώ οι ιδέες του και οι απόψεις του κέρδισαν τη νέα γενιά. Οι νέοι της Γλυφάδας βρήκαν χώροι στην καρδιά τους να βάλουν και την πόλη που ζουν.  Ανάμεσά τους και η Λευκοθέα Καβρουλάκη ,  που είναι  υποψήφια στο συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου. Τη συναντήσαμε στο κέντρο της Γλυφάδας  και είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
 
-    Τι σημαίνει Γλυφάδα για εσένα;
-    Λευκοθέα:  Είναι η πόλη που ζω. Την λατρεύω  εδώ είναι οι φίλοι, εδώ εργάζομαι και επιχειρούν οι γονείς μου. Είναι μια πόλη γεμάτη εκπλήξεις. Καθημερινά ανακαλύπτεις νέα πράγματα που είτε σου αρέσουν, είτε θες να αλλάξεις.

-    Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με τα κοινά της πόλης;
-    Λευκοθέα: Ο Γιώργος Παπανικολάου.  Ένας νέος άνθρωπος με όραμα για την πόλη που μεγάλωσε. Είναι πρότυπο για όλους τους νέους ανθρώπους που επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα και να προσφέρουν τις γνώσεις τους στην πατρίδα, στην πόλη τους και όπου άλλου κληθούν.

lefkothea

-    Πως σου έγινε η πρόταση;  Σε ξάφνιασε;
-    Λευκοθέα: Δε θα κρύψω ότι ξαφνιάστηκα.  Ο δήμαρχος με ρώτησε αν αντέχω το τρέξιμο. Ως αθλήτρια απάντησα καταφατικά και αμέσως μετά μου έριξε την «βόμβα»… «Λευκοθέα ετοιμάσου μπαίνεις στο στίβο της πολιτικής ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μας».    Μπορούσα να αρνηθώ;  Όχι βέβαια.

-    Πως κυλά για εσένα η προεκλογική περίοδος;
-    Λευκοθέα: Έχω γίνει σαν τη Φανή Χαλκιά. Τρέχω 400αρι μετά εμποδίων καθημερινά για να τα προλάβω όλα. Όπως ανέφερα παραπάνω είμαι εργαζόμενη και  η επαφή μου με τους συνδημότες μου είναι καθημερινή.

-    Τι σου ζητάνε συνήθως;
-    Λευκοθέα: Η καταγραφή και η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας είναι σημαντική αποστολή. Εγώ τους ακούω  σημειώνω τα αιτήματά τους και τους εκθέτω κάποιες ιδέες μου για την πόλη. Αν με τιμήσουν στις επερχόμενες εκλογές τους υπόσχομαι ότι δε θα τους ξεχάσω και θα είμαι δίπλα τους. Να αφουγκράζομαι τις ανησυχίες τους και  να δίνω λύσεις.  

lefkothea2 

-     Τι θα άλλαζες στη Γλυφάδα;
-    Λευκοθέα: Θα ήθελα περισσότερους χώρους ανοιχτής άθλησης, κέντρα ευεξίας και υγείας ενώ ιδανικό θα ήταν να έφευγε το τραμ από το κέντρο της Γλυφάδας και για κάποιες ώρες της ημέρας να γινόταν πεζοδρόμηση της Μεταξά.

-    Ποια είναι πρότασής σου στους Γλυφαδιώτες;
-    Λευκοθέα:  Εμπιστευτείτε τους νέους ανθρώπους. Αποτελούν το μέλλον και έχουν πολλά να δώσουν στην πόλη.          

Η συνάντηση με τη Λευκοθέα ήταν ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα επαναληφθεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Η πρώτη μας εντύπωση ήταν θετική καθώς πρόκειται για μια νέα κοπέλα με άποψη και ιδέες για τη Γλυφάδα . Αξίζει να ψηφιστεί γιατί θα δώσει νέα πνοή στο δημοτικό συμβούλιο.   

lefkothea1

Who is Who
Σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και συνέχισα τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Μοριακή Φυσιολογία της Ασκησης της Ιατρικής σχολής Αθηνών.
Εργάζομαι ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στον Δήμο της Γλυφάδας και ως Σύμβουλος σε θέματα Ευεξίας και Υγείας. Παράλληλα, θέλοντας να διευρύνω τους ορίζοντες μου πέρασα με κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας στο Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.Στο επιστημονικό ενεργητικό μου έχω ομιλίες σε αθλητικά συνέδρια και διεθνείς δημοσιεύσεις με θέμα αθλητισμό,ευεξία και υγεία.Η αγάπη μου για την άσκηση, την ευρωστία και την υγεία, με ώθησε στο ν’ ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο.
Έχουμε χρέος ως νέοι και ως Αθλητικοί Επιστήμονες να μεταδώσουμε τις γνώσεις για τον αθλητισμό στους δημότες μας.
Με όραμα και όρεξη για νέες ιδέες μπορούμε να προσφέρουνε πολλά στην Γλυφάδα μας.

lefkothea12

Last modified on Friday, 03 May 2019 14:07

Ροή Ειδήσεων

Prev Next

Find Us on Facebook