May 26, 2018 Last Updated 1:18 PM, May 7, 2018

Γ. Πλακιωτάκης από τη Γλυφάδα : Επικίνδυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Read 746 times
Rate this item
(1 Vote)
Εκατοντάδες οπαδοί της Ν.Δ βρέθηκαν στο δημαρχείο της Γλυφάδας για να παρακολουθήσουν σε εκδήλωση της Β2 ΝΟΔΕ και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Γλυφάδας με θέμα : «Παραλιακή Ζώνη- Προσφυγικό και Επικαιρότητα». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Η δημόσια συζήτηση άνοιξε με τους χαιρετισμούς του προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρου Σπύρου και του προέδρου  Δημ. Τοπ. ΝΔ Γλυφάδας Γιάννη Τζούβελη και συνεχίστηκε με την ομιλία του δημάρχου Γλυφάδας. 
 
plakiotakis4
 
Ο κ. Γιώργος Παπανικολάου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό με τους πρόσφυγες αφήνοντας αιχμές για τη διαχείριση του προβλήματος από την Κυβέρνηση. Επίσης, έκανε αναφορά στις κυβερνητικές παλινωδίες σχετικά με την ανάπτυξη του παράκτιου μετώπου της νότιας Αττικής. 
 
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος Δημ. Τοπ. ΝΔ Γλυφάδας και γενικός γραμματέας της Β2 ΝΟΔΕ Δημήτρης Νιτσιόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία για τις εξελίξεις με τους πρόσφυγες χαρακτηρίζοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς πρόχειρους και επικίνδυνους για την ευρύτερη περιοχή.    
 
 
Ο κ. Πλακιωτάκης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε το Πρόεδρο της Β2 ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Σπύρου, το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Παπανικολάου και το Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Σπανάκη για την τιμητική πρόσκληση, αναφέρθηκε αρχικά στις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη και το Brexit.
 
Συγκεκριμένα, έκανε μια εκτενής ανάλυση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρθηκε στα αίτια που προκάλεσαν το Brexit, ανέπτυξε τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις στην Ευρώπη, επισήμανε τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχει η Ελλάδα από το Brexit και παρουσίασε τις προτάσεις του για το πώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να κινηθούν, ώστε να αντιμετωπίσουν τη κρίση και να διατηρήσουν τη συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
Στη συνέχεια ο κ. Πλακιωτάκης, εστίασε στην εσωτερική πολιτική κατάσταση της Ελλάδας και αναφέρθηκε στην αναποτελεσματικότητα της πολιτικής του κ. Τσίπρα και στα λάθη των στελεχών της κυβέρνησής του, που έχουν οδηγήσει τη χώρα σε δυσμενή θέση και την έχουν καταστήσει τον πιο αδύναμο κρίκο στην Ευρώπη.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καθεστωτική νοοτροπία των υπουργών της κυβέρνησης και επισήμανε τις μελλοντικές επιπτώσεις από την εφαρμογή των φορολογικών και ασφαλιστικών μέτρων οι οποίες προέβλεψε, ότι θα οδηγήσουν στη δραματική συρρίκνωση του εισοδήματος των πολιτών και θα διαμορφώσουν ένα περιβάλλον εργασιακού μεσαίωνα.
 
Ο κ. Πλακιωτάκης επίσης, αναφέρθηκε εκτενώς στο μεταναστευτικό πρόβλημα και ειδικότερα, στη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας του Ελληνικού. 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι βουλευτές: Νίκη Κεραμέως, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Άννα Καραμανλή και οι πρώην υπουργοί: Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Αργύρης Ντινόπουλος καθώς και αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές. Από τη Γλυφάδα παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης, παραβρέθηκαν μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ,  πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ κ.α. 
Τη δημόσια συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Λία Νικητάκη.         
 
Last modified on Wednesday, 29 June 2016 13:30

Most Read

Νεαροί Ρομά είχαν ρημάξει 23 σπίτια στη Γλυφάδα
Nέα ληστεία στη Γλυφάδα - Μπήκαν με καλάσνικοφ στο σπίτι πρώην συζύγου πασίγνωστου εφοπλιστή
Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Γλυφάδα

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Γλυφάδα

20 Mar 2018 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Find Us on Facebook