Dec 05, 2020 Last Updated 5:49 PM, Dec 4, 2020

Τι μας είπαν οι Boys n Noise, ο Στέλιος Λεγάκης και ο Mike…

Read 3618 times
Rate this item
(3 votes)
Συνέντευξη και Επιμέλεια κειμένου Τσιώλη Κατερίνα
Την Τετάρτη το βράδυ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση του δήμου. Πλήθος τροφίμων και φαρμάκων συγκεντρώθηκαν για τις άπορες οικογένειες της πόλης. Τις φωνές τους για αυτό τον σκοπό ένωσαν η Άννα Βίσση μαζί με τους Boys n Noise, τον Στέλιο Λεγάκη και τον MIKE. Βρεθήκαμε στα παρασκήνια της εκδήλωσης και μιλήσαμε αποκλειστικά με  τους νέους καλλιτέχνες της Panik Records.
SINENTEFXI 08 
 
Boys n Noise
Το 2015 ήταν μια καλή χρονιά για τους Boys n Noise;
Άρης: ‘Ήταν  πολύ δημιουργική  . 
Βαγγέλης :Μία δυνατή χρονιά, με πολύ αγάπη και πολλά τραγούδια και τώρα συνεχίζουμε δυνατά με έναν καινούργιο δίσκο που ελπίζουμε να αρέσει στον κόσμο.
Τζίμης :Κάναμε πολλές συνεργασίες. Βγάλαμε και τον δίσκο μας με τις διασκευές  μεγάλων ερμηνευτών.  Χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτόν τον δίσκο και πάμε και για επόμενο τώρα, ο οποίος το αργότερο μέχρι στις αρχές του 2016 θα βγει.
Βαγγέλης:  Ο νέος δίσκος κρύβει και μία έκπληξη, κάτι που το κάνουμε για πρώτη φορά . Δεν μπορούμε να σου αποκαλύψουμε περισσότερα αλλά όποιος πάρει τον δίσκο μόλις βγει θα δει.
Άρης: O δίσκος θα έχει ημερολόγιο όπως είχαμε και τις δύο προηγούμενες φορές και  θα κυκλοφορήσει φυσικά από την εταιρεία μας, την Panic Records.
Είστε από τους ανθρώπους που στην αρχή μίας χρονιάς βάζουν  στόχους?
Τζίμης: Όλοι το λέμε αυτό. Βάζουμε στόχους και αυτό που λέμε τώρα είναι να πάμε ακόμα καλύτερα, γιατί όπως σου είπαμε το 2015 ήταν από τις πιο γεμάτες χρονιές μας. Ελπίζουμε το 2016 να είναι τρεις φορές πιο γεμάτο, να συνεχίσουμε με την εταιρεία μας και να μας βγάλει γενικά σε καλό δρόμο.
Συνηθίζετε να βγαίνετε στη Γλυφάδα;
Άρης: Ναι, εννοείται βγαίνουμε, καθώς εδώ είναι και τα γραφεία της εταιρείας μας. Δεν μπορώ να πω είναι πολύ όμορφη η Γλυφάδα.
Τζίμης: Ερχόμαστε κυρίως για επαγγελματικούς λόγους αλλά ναι την επιλέγουμε για τις εξόδους μας.
Βαγγέλης : Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν έχω έρθει τόσες φορές. Κυρίως για καφέ με τα παιδιά όποτε ερχόμαστε στα γραφεία της εταιρείας μας ,Panic Records.
Ελεύθερος χρόνος για προσωπική ζωή υπάρχει?
Τζίμης: Εννοείται.
Βαγγέλης: Πάντα βρίσκεις χρόνο. Τώρα βέβαια έχουμε το Winter Tour μας, που έχει περάσει από πολλές πόλεις της Ελλάδας και από την Κύπρο και έχουμε ακόμα πολλές εμφανίσεις . Μετά όμως θα βρούμε χρόνο να χαλαρώσουμε.
Άρης: Σίγουρα έχει πήξει το πρόγραμμα μας αλλά ελεύθερος χρόνος πάντα βρίσκεται. Πρέπει βασικά για να ξεκουραζόμαστε και να ανανεωνόμαστε και εμείς.
Έχετε πολλές θαυμάστριες τις λεγόμενες ‘’Noisers’’.  Σας έχει συμβεί κάποιο ακραίο περιστατικό την ώρα που τραγουδάτε;
Βαγγέλης: Έχουμε δεχτεί πολλά φιλιά και πολλές αγκαλιές on stage  και off stage.
Άρης: Το διαχειριζόμαστε πάντα με χαμόγελο
Τζίμης :Και πολύ αγάπη.
Τέλος ευχήθηκαν και οι τρεις τους Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία.
vissi
 
Στέλιος Λεγάκης  
Το 2015 έρχεται στο τέλος του. Πως ήταν για εσένα αυτός ο χρόνος;
Στέλιος: Ήταν μια μεταβατική χρονιά για εμένα καθώς μπήκα στο 18 έτος της ηλικίας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το 2016 ,θα κάνω πολλά καινούργια πράγματα καθώς θα βγάλω το πρώτο μου άλμπουμ και γενικά μπαίνουμε δυνατά!
Περίμενες πως το νέο σου τραγούδι ‘’Σου ξεδιπλώνω την ψυχή μου’’ θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση; Μέσα σε δύο μήνες σχεδόν έχει μισό εκατομμύριο παρακολουθήσεις στο youtube.
Στέλιος :‘Ήταν μία έκπληξη σίγουρα. Πίστευα όμως ότι θα το αγαπούσε ο κόσμος καθώς είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι, και ο Σταν γράφει καταπληκτικά. Δεν περίμενα όμως τόσο μεγάλη απήχηση.
Έχεις κάποια άλλη συνεργασία έκπληξη που θα δούμε στον δίσκο σου;
Στέλιος. Πολλές, ανυπομονώ να τις ακούσει ο κόσμος όταν κυκλοφορήσει ο δίσκος.
Μία ευχή για το νέο έτος.
Στέλιος: Πάνω από όλα υγεία. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε δεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε και την οικογένεια μας και να τους έχουμε δίπλα μας. ‘Όλα τα άλλα φτιάχνονται κυρίως αν βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα.
Τέλος είναι η Γλυφάδα ένας από τους προορισμούς που επιλέγεις για τις εξόδους σου;
Στέλιος: Επιλέγω συχνά την Γλυφάδα, κυρίως το καλοκαίρι. Μένω και εγώ σε περιοχή δίπλα από τη θάλασσα οπότε το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει.
 
ΜΙΚΕ
Το 2015 είναι μία καλή χρονιά για σένα;
Μike: Ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά , γεμάτη χαρά , καινούργια τραγούδια και  πολλές κυκλοφορίες.
Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο για το 2016, θα σε δούμε κάπου;
Mike: Δεν έχουμε ορίσει ακόμα κάτι συγκεκριμένο αλλά υπάρχουν πολλά σχέδια.
Πως αισθάνεσαι που συμμετέχεις σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση όπως αυτή σήμερα;
Mike: Είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει βασικά. Βοηθάς ανθρώπους που μπορεί και εσύ να ήσουν στην θέση τους και να χρειαζόσουν μία τέτοια βοήθεια.
Η ευχή σου για το 2016
Mike: Υγεία και χαρά. Να είναι όλος  ο κόσμος καλά και γεμάτος δύναμη.
 
 
 
 
Last modified on Tuesday, 22 December 2015 15:43

Ροή Ειδήσεων

Prev Next

Most Read

Find Us on Facebook