Sep 28, 2022 Last Updated 12:55 PM, Apr 15, 2022

«Γιορτή ζωής» στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας

Published in ΓΥΝΑΙΚΑ
Read 4915 times
Rate this item
(0 votes)
Με αισιοδοξία, χαμόγελο και όραμα για το σήμερα και το αύριο ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού Μαζί για τη ζωή, διοργάνωσε μια ζεστή και λαμπερή “Γιορτή ζωής” στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και υπό την Αιγίδα ΚΑΠΠΑ του δήμου Γλυφάδας, για να τιμήσει και να υπενθυμίσει ότι, το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ίδια η ζωή. Οι νικήτριες και όσες δίνουν την δική τους “μάχη” με τον καρκίνο του μαστού ένωσαν τη “φωνή” τους στο πλαίσιο των δράσεων για την παγκόσμια ημέρα εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού που εορτάζεται κάθε Οκτώβριο.
 
zois8
 
zois4
 
“Η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος κατά του καρκίνου του μαστού” είναι το μήνυμα και η προτροπή, όπως αυτό εκφράστηκε μέσα από τα λόγια καρδιάς όλων όσων συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες, κ. Γεώργιος Σιμάτος, ιατρός-χειρούργος, Δ/ντης Χειρουργικής ΟΝΚ «Οι Άγιοι Ανάργυροι», κα. Μαρία Κουρή, ιατρός Ακτινοδιαγνώστης, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου της ΕΑΕ, με εξέχων τον  Διευθυντή Κλινικής Μαστού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ” και πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τη σημασία της πρόληψης και έδωσαν πληροφορίες για την ίδια την πάθηση και την αντιμετώπιση της.
 
zois7
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου που εξέφρασε τη στήριξη του ίδιου και του Δήμου στο έργο που υλοποιεί ο Σύλλογος Μαζί για τη ζωή, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η Υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού και βουλευτής  Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα. Άννα Καραμανλή, η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα. Νίκη Κεραμέως, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Κωστόπουλος, η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κα. Έφη Μεγαλοοικονόμου, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η κα. Καλογεροπούλου εκ μέρους της βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα. Κατερίνας Παπακώστα.
 
Το παρόν έδωσαν και στελέχη της δημοτικής αρχής όπως η αντιπρόεδρος ΚΑΠΠΑ κα. Μαίρη Παπάζογλου και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης κα. Νατάσσα Αργυροπούλου, καθώς και η Υπεύθυνη Τομέα Πολιτισμού κα. Βάνα Μπάρμπα.
Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Pharmex και προσωπικά ο πρόεδρος της εταιρείας κύριος Νίκος Παπάζογλου, που με την ευγενική προσφορά του έδωσε την δυνατότητα σε πενήντα γυναίκες, εγγεγραμμένες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου να εξεταστούν στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας.
 
zois2
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρακολουθήσαμε πολυποίκιλες δράσεις όπως, παρουσίαση zumba, παιδική χορωδία και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από νέους τραγουδιστές, ενώ παράλληλα οι μικροί φίλοι μπορούσαν να απασχοληθούν από εξειδικευμένο προσωπικό.
Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κα. Δήμητρα Μπαλτούνα.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, η πρόεδρος Σάσα Πατεράκη, η αντιπρόεδρος Μαρία Κορωνέλλου και η ταμίας Ευγενία Δουβή, καθώς επίσης φίλοι και εθελοντές παρευρέθησαν στην φωταγώγηση του Παλαιού Δημαρχείου κατά τα διεθνή πρότυπα από τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου, κάνοντάς το κτίριο ορόσημο στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.
 
 
Last modified on Monday, 24 October 2016 11:17

Ροή Ειδήσεων

Prev Next

Find Us on Facebook